Hello sunshine!

Ontdek natuurlijke zonbescherming met 100% minerale filter!

Ontdek de nieuwe natuurlijke zonnebrandcrème voor lichaam en gezicht in SPF 30 en SPF 50. Geformuleerd met minerale filter op basis van non-nano zinkoxide die de huid beschermt én vriendelijk is voor de oceaan.

De zonnebrandcrème is verrijkt met gouden zeewier en algen voor extra verzorging en hydratatie. Smeert gemakkelijk uit, laat geen witte waas achter, plakt niet en is waterbestendig - voor een zorgeloze zonbescherming.




Zorgeloze zonbescherming

De zonnebrandcrème met minerale filter van zinkoxide biedt directe breedspectrumbescherming tegen UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de 100% vegan formule geschikt voor de normale tot gevoelige (kinder)huid. De zonnebrandcrème is verrijkt met gouden zeewier en zee-algen: rijk aan vitaminen en mineralen om pigmentatie en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en de hydratatie van de huid te verbeteren.




Natuurlijke hero ingrediënten!

Gouden zeewier

Het ingrediënt gouden zeewier versterkt de bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. Dit plantje uit de zee werkt ontstekingsremmend en verzachtend, verbetert de hydratatie van de huid en gaat pigmentatie tegen.

Zee-algen

De formule is verrijkt met zee-algen, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen om hydratatie van de huid te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Vaarwel droge huid!




De volledige sun care collectie verschijnt in de subtiele No.7 Voyage Vétiver geur met tonen van zeezout, salie en vetiver, zodat dat je meteen in de vakantiestemming komt.


Meer berichten

© 2024 Lingerie Fragile NV - BTW BE 0836.870.765 - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Fraai gebruik van cookies. Meer informatie    Akkoord